Armatur & Elservice  
eio
Kundvagnen
PRODUKTER
OLJEFYLLDA ELEMENT
KONVEKTORER
ADAX
FRICO
DIMPLEX
Dimplex Front
Dimplex Top
Dimplex Top Lågtemp.
Tillbehör
NEWLEC
NOBÖ
ROUNDLINE
ENSTO
DESIGNPANELER
FLÄKTRADIATOR
INFRAVÄRME / IR-VÄRME
FROSTVAKTER
HANDDUKSTORKAR
TERMOSTATER
VÄRMESTYRSYSTEM
VÄRMEKABEL
ÖVRIG VÄRME
VENTILATION
TILLBEHÖR

Magnetic
Vi har högsta
kreditvärdighet hos UC

Magnetic   
Magnetic

Klarna faktura


DIMPLEXDimplex Front
Dimplex Front är en effektiv och elegant elradiator med utsläpp på framsidan. Termostaten är mycket noggrann vad gäller pendling och driftning vilket ger perfekt värme med låg energiförbrukning. Denna radiator kan med fördel ingå i moderna värmesystem och passar bra i såväl nyproduktion som vid renovering.

Elegant design
Rena linjer och rundade former ger Dimplex Front ett modernt, nordiskt utseende. Radiatorn är mindre än andra radiatorer med motsvarande egenskaper vilket gör det enkelt att få in den i inredningen. Den rena designen gör att radiatorn passar perfekt i alla rum.

Energieffektiv
Noggrann elektronisk termostat och en stand-by förbrukning på Dimplex Front är förberedd för extern styrning via smartphone eller surfplatta, tack vare Nobö Energy Control. Det trådlösa energistyrningssystemet är enkelt att installera och programmera.

Tillbehör
Lock till brytare, termostatlock, vädringskontakt och styrmoduler för energistyrning.

Dimplex Top
Dimplex Top är en modern och mycket driftsäker elradiator med topputsläpp. Topputsläpp ger effektiv värmefördelning, samtidigt som termostatens noggrannhet vad gäller pendling och driftning, ger perfekt värme med låg energiförbrukning. Denna radiator kan med fördel ingå i
moderna värmesystem och passar bra i såväl nyproduktion som vid renovering.

Stilren design
Mjuka hörn och rena linjer ger radiatorn ett modernt nordiskt utseende. Den elegant vita designen gör att radiatorn passar perfekt in i inredningen och ser bra ut på alla väggar. Radiatorn är mindre än andra radiatorer med motsvarande egenskaper och passar enkelt in i inredningen.

Energieffektiv
Noggrann elektronisk termostat och en stand-by förbrukning på Dimplex Top är förberedda för extern styrning via smartphone eller surfplatta, tack vare Nobö Energy Control. Det trådlösa energistyrningssystemet är enkelt att installera och programmera.

Tillbehör
Lock till brytare, termostatlock, vädringskontakt och styrmoduler för energistyrning.

 Måttskiss väggfästen.     Broschyr Glen Dimplex.

Dimplex Front
Dimplex Front
Dimplex Top
Dimplex Top
Dimplex Top Lågtemp.
Dimplex Top Lågtemp.
Tillbehör
Tillbehör